Sinds mijn 18de werk ik in de zorgsector en heb ik reeds vele wegen mogen bewandelen.
Het toeval bracht me telkens op de juiste momenten op de juiste plaatsen blijkbaar.
In 2008 opende ik mijn gezondheidspraktijk “Jampie” in de Keerbaan te Wommelgem.

Zes jaar later verhuisde de praktijk naar Welkomstraat 28 te Wommelgem waar het een “Praktijk voor BewustZijnsOntwikkeling” werd. Van maart 2017 tot november 2018 werkte ik daarnaast samen met een psychiater en psychologen in een groepspraktijk. Proberen om samen een fertiliteitsteam te creëren was niet simpel, wel kwam er door de bezieling voor kinderwensers een 1ste fertiliteitsbeurs in Wijnegem met 33 standhouders.

Op 21 september 2017 gingen we ook een stap verder met de thuispraktijk, want na het ontwikkelen van mezelf, koos ik voor “Bewuste Groei” en dit voor alle vrouwen die de keuze maken dit pad te willen lopen.

Het is tijd dat ik mijn kennis nog meer ga delen.
De intuïtieve impuls die ik had bij het opstarten in 2008 is alleen maar groter geworden. Iets vertelde me toen al dat ik jonge ouders bewuster moest maken waar het kinderen betrof die met een ander/ hoog bewustzijn ter wereld kwamen.

Zo kwam ik dat via zwangerschapsreflexologie en embryologie van Jaap VanderWal contact met fertiliteitsbegeleiding. Later ook met Anna Verwael, die weer een heel ander licht werpt op zwangerschappen. Mijn weg is duidelijk nu!

Je kan bij me terecht als je zoekende bent om zwanger te worden, te zijn, te ontzwangeren en jezelf opnieuw te vinden in het drukke moederschap / relatie / werkgerelateerde druk. Want wij vrouwen zijn onze natuur verleerd en de druk van de buitenwereld zal nooit verminderen als wij de druk blijven toestaan.

Een persoonlijke sessie in mijn praktijk bestaat uit werken op jouw maat en met jouw lichaamsgeheugen. Zo gaan we hier samen aan de slag met je fysieke, emotionele, mentale en energetische lichamen, wat je uitstraalt dus! Dit kan via verschillende soorten van reflexologie, oliemassages op maat of lichaamswerk waaronder shiatsu, cranio sacraaltherapie, orgaanmassage, borstweefseltherapie. Ook de maya astrologie en het tenen lezen geven bijzonder veel inzichten op terugweg naar JouZelf!

Enig in Antwerpen is de essentiemassage, een dieper werken naar je baarmoederzone en haar problematiek. Dé ruimte van jouw creatiekracht als vrouw van welke leeftijd ook.

Vond je me bij toeval?
Iemand zei me ooit: ‘Toeval is God (Bron) die ongezien een handje toesteekt in je situatie!’
Toeval of niet… ik help je graag verder, lieve vrouw!

Lieve groeten, Myriam Oorts.