Vanaf dit jaar organiseert

Vrouwenretraites tijdens het wisselen van de seizoenen

Internationale vrouwendag op 8 maart: Het moment om vrouwen aan te zetten zich eens wat meer met gelijkgestemde, voedende  vrouwen te omringen.

Jezelf een seizoensuitje gunnen…

De lente komt eraan al heel gauw, een seizoen van opkomende groen, zachte atmosferen, de zon die steeds meer de dag beroerd en de tijd dat we weer meer naar buiten komen na een donker winter waarin we meer naar binnen keerden.

We gaan meer leven,  bewegen, op onze voeding letten. Het orgaan bij uitstek dat wat ondersteuning en opkuis kan gebruiken is de lever. In de praktijk zie ik ook dat vernieuwing intreed na enkele behandelingen. Het is alsof je ook klant opnieuw in een frissere lente energie komt dan.

Naast die opfrissing in je eigen lichamen, gebeurd er ook veel in je eigen bewustzijn. Dames ont-dekken hun eigen ‘ik’ opnieuw en vinden zichzelf terug.  Daarbij hoor ik vaak dat vriendschappen een nieuwe balans zoeken en dat gelijkgestemden moeilijk te vinden zijn.

Van daaruit ontstond het idee om vanaf dit jaar 3daagse retraites te gaan organiseren rond het wisselen van de seizoenen. Van oudsher waren seizoenwissels belangrijk genoeg om bij stil te staan. Tijdens deze seizoensovergangen doen zich vaak ook nieuwe en volle manen voor.

Nog meer redenen om even stil te staan bij je natuur en tijd te nemen voor jezelf. Hoeveel vrouwen hebben geen last slapeloosheid, migraine of andere kleine kwaaltjes dan?

Als vrouw sta je ook steeds klaar voor anderen en zelden voor jezelf. Me-time… oei wat was dat ook alweer? Even loskoppelen dus uit de dagdagelijkse sleur! Ruimte maken voor jezelf via lichaam ondersteunende workshops, wandelingen, vrouwencirkels, opstellingswerk en heel veel lachmomenten.

Er gaat dus een nieuwe wind waaien door Pur~Esse vanaf 21 maart, trouwens lente en vernieuwing horen samen, net als grote schoonmaak bij jezelf.  Zin om mee uit te waaien en relaxen om daarna weer opgeladen naar huis te gaan?

Op het programma van aflevering 1: ‘Lenteschoonmaak’

Woensdag, 20 maart: Samenkomst om 10.30u voor een wandeling met onderweg lichaamsoefeningen

Donderdag, 21 maart: Op ontdekking en opkuis in je eigen lichaam.

Opstellingswerk met Natasja Nibte bij Volle Maan

Vrijdag, 22 maart: Als afsluiter gaan we met ons eigen onderbewuste aan de knutsel voor een mooie boodschap.

aflevering 2: ‘Zomergenot’

Vrijdag, 21 juni tot zondag, 23 juni

aflevering 3: ‘Herfstkriebels’

Vrijdag, 20 september tot zondag, 22 september

aflevering 4: ‘Winterblues’

Donderdag, 19 december tot zaterdag, 21 december

Meer info via onze FB pagina voor de prijzen en verblijven: https://www.facebook.com/Pur-Esse-1069445966523691/?ref=bookmarks

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *