Over kop met de auto

Laatst had een klant van me een auto-ongeluk waarbij hij meerdere malen over kop ging en slechts heel even een momentje in tijd kwijt geraakte. Een fractie maar want hij kroop zelf en zonder hulp uit het autowrak.

Ondanks zijn kennis over zijn eigen fysieke, emotionele, mentale en energetische lichamen stelde hij het zeer goed enkele weken na het voorval. Toch had er in de verschillende lagen ook een korte maar toch heftige shake plaats gevonden.

Zijn klacht was op dat moment : last van duizeligheid bij onverwachte bewegingen. We brachten zijn lichamen weer in de juiste posities en zo stond hij daarna weer met vast voet op de grond.

Fietsongeval

Nog zo’n voorval was een fietsongeval van een vriendin. Ze was gevallen op haar schouder en kon al een hele tijd niet werken. Wekenlang kiné gevolgd voor haar nek- en schouderpijn maar het bleef aanhouden. Na een tijd maakt ze een afspraak.

Al van de moment dat ze op tafel gaat liggen, vraag ik of het de rechterschouder is waar ze op gevallen is. Ze had dit niet verteld en trekt grote ogen als ik haar uitleg dat het lijkt of haar lichamen op die plaats ingedeukt zijn. De val was er zo eentje van ‘je ligt er zonder dat je het beseft’.

Tijdens zulke momenten is de reactiesnelheid van je emotionele, mentale en energetische lichaam veel later dan die van je fysieke lichaam. Met één cranio sessie was de pijn veel minder. Twee weken later deden we  één sessie werk op de niet-fysieke lagen en wa ze weer helemaal in balans.

Coma op jonge leeftijd

Een man was als tiener aangereden met de fiets door een auto. Fysiek geen zware breuken of verwondingen ondanks het zware ongeval, maar hij belandde wel voor 3 dagen in een coma. Hij herinnert zich helemaal niets van het ongeluk dan wat hem vertelt is.

Zo jong en zo onverwacht word je dan uit je systeem gekatapulteerd! Waar is het pijnvrij en veilig? In je niet fysieke lichamen want die ken je als de beste van voor je geboorte. Het probleem is dat je ‘de weg vaak een beetje kwijt geraakt als je even weg bent’.

De pijnen niet voelen is een soort bescherming? Wanneer we gaan werken in zijn emotionele, mentale en energetische lichaam komt alles in één behandeling terug. We hebben deze dan ook voortijdig afgebroken om lichaamswerk en cranio te gaan toepassen. Maar na een tijdje kon hij zichzelf en zijn lichaam helemaal terug in bezit nemen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *